Оладки

Оладки - в українській кухні так іменують невеликі товстуваті млинці, які смажать на олії. Оладки печуть з дріжджового та тіста без дріжджів, а також з овочевою чи круп'яної маси - картопляні оладки, морквяні оладки, кабачкові оладки, пшоняні оладки, манні оладки (таким чином, під словом «оладки» розуміється скоріше певна форма страви, а не його складу або технологія приготування). Оладки можуть бути з колесо до воза. Відомо також, що в XIX столітті в Санкт-Петербурзі оладками називали товсті млинці-коржі з начинкою з яблучного пюре, варення або мармеладу. Масло на сковороді повинно бути підігрітий дуже сильно, тоді оладки швидко прожарити, будуть рум'яними і апетитними. Щоб прибрати зайвий жир з оладок, перед вживанням викладіть їх на серветку і дайте жиру стекти. До оладок, як правило, подають сметану, мед, повидло або конфітюр.

Оладки з кабачків

Оладки з кабачків

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 3-4
Складність: Легко
Оладки з цукіні

Оладки з цукіні

Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 3-4
Складність: Легко
Оладки з тілапії і цукіні

Оладки з тілапії і цукіні

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 3-4
Складність: Середнє
Оладки з кабачка

Оладки з кабачка

Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 4
Складність: Легко
Оладки з кабачків

Оладки з кабачків

Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 6
Складність: Легко
овочеві оладки

овочеві оладки

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 6порций
Складність: Легко
Оладки з кабачків

Оладки з кабачків

Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 6
Складність: Легко
Кабачкові оладки з моцарелою

Кабачкові оладки з моцарелою

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 4-6
Складність: Легко
Овочеві оладки з печерицями

Овочеві оладки з печерицями

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 4-6
Складність:
Оладки з кабачків

Оладки з кабачків

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 3-4
Складність: Легко

Страницы