Овочева лазанья

Процес приготування овочевої лазаньї нічим не відрізняється від м'ясної. Також потрібна - паста, соус бешамель і пасату з томатів. У начинці ж можлива маса варіантів. Шари начинки можуть готуватися з помідорів, шпинату, цвітної капусти, баклажанів та інших овочів.

овочева лазанья

овочева лазанья

Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 4
Складність: Середнє
Швидка овочева лазанья

Швидка овочева лазанья

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 4порции
Складність: Легко
овочева лазанья

овочева лазанья

Час приготування: 1 година
Порцій: 4порции
Складність: Важко
Швидка лазанья з баклажана

Швидка лазанья з баклажана

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 4порции
Складність: Легко
Лазанья з молодої капусти з горіхами

Лазанья з молодої капусти з горіхами

Час приготування: 1 година
Порцій: 8
Складність: Легко
Лазанья з молодою капустою

Лазанья з молодою капустою

Час приготування: 1 година
Порцій: 4
Складність: Середнє
лазанья вегетаріанська

лазанья вегетаріанська

Час приготування: 1,5 години
Порцій: 6
Складність: Важко
Лазанья з рікоттою і баклажанами

Лазанья з рікоттою і баклажанами

Час приготування: 1 година
Порцій: 6
Складність: Середнє
Лазанья з молодої капусти

Лазанья з молодої капусти

Час приготування: 1 година
Порцій: 4
Складність: Середнє
Лигурийская лазанья

Лигурийская лазанья

Час приготування: 2 години +
Порцій: 4-6
Складність:

Страницы