Спаржа

Спаржа дозріває в квітні-травні - це один з найбільш ранніх овочів. Можливо, в цьому і криється секрет її популярності. Спаржа буває різного кольору: зеленого, білого, рідше - фіолетового. Забарвлення залежить від способу вирощування. Зелена спаржа росте, як звичайний овоч, на грядці; ледь проклюнулися паростки білої спаржі дбайливо підгортають так, щоб на них не потрапляло світло; а фіолетовою спаржа (вірніше, її верхівки) стає після «сонячних ванн» - її підгортають не відразу, дозволяючи ніжним втечам поніжитися на сонці. Спаржа - овоч універсальний: вона відмінно поєднується практично з усіма продуктами, хоч з пармською шинкою, хоч з тунцем, хоч з персиками. Також спаржу можна додавати в салати - і овочеві, і м'ясні, і рибні.

Спаржа з крутонами і соусом тартар

Спаржа з крутонами і соусом тартар

Час приготування: 1 година
Порцій: 2
Складність: Легко
Плотики з спаржі з буряковим соусом

Плотики з спаржі з буряковим соусом

Час приготування: 1,5 години
Порцій: 4
Складність: Середнє
Заливне з перцю зі спаржею

Заливне з перцю зі спаржею

Час приготування: 1,5 години
Порцій: 4
Складність: Легко
Рулет з сиром і спаржею

Рулет з сиром і спаржею

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 10
Складність: Важко
Рулети з телятини

Рулети з телятини

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 4
Складність: Важко
Вершковий суп з грибами і спаржею

Вершковий суп з грибами і спаржею

Час приготування: 1 година
Порцій: 6
Складність: Середнє
Теплий салат з спаржі

Теплий салат з спаржі

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 4порции
Складність: Легко
Салат із спаржі з полуницею

Салат із спаржі з полуницею

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 4порции
Складність: Легко
Салат із спаржі з ананасом

Салат із спаржі з ананасом

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 4порции
Складність: Легко
Салат з поленти і спаржі

Салат з поленти і спаржі

Час приготування: 2 години +
Порцій: 4
Складність: Легко

Страницы