Страви з кабачків

Кабачки варять, смажать, запікають і готують на грилі. З кабачків можна зробити оладки, котлети, ікру. Смажені кабачки - одне з найпростіших і смачних страв. Поріжте кабачки кружальцями, обваляйте в борошні, посоліть, посипте спеціями і обсмажте з обох боків на пісному маслі. Готові кабачки можна посипати дрібно нарізаною зеленню, натерти подрібненим часником, полити сметаною або майонезом. Смажені кабачки можна подати як самостійне блюдо або гарнірувати ними м'ясо або рибу. Фаршировані кабачки. Для фарширування підійде більш зрілий, крупний кабачок. Розділіть його на шматки по 4-5 см і виріжте середину, заповніть її фаршем і запечіть в духовці або згасити. Готову страву полийте сметаною і посипте свіжою зеленню. Фарш роблять із м'яса (баранини, яловичини, свинини), риби, круп (гречки, рису), овочів (помідорів, солодких перців, топінамбура, ріпи, моркви), зелені (шпинату, кропу, петрушки), грибів, молочних продуктів (сиру , сиру) і навіть фруктів (яблук, родзинок). Можна з'єднати кілька вищеперелічених інгредієнтів, наприклад, м'ясо чи овочі з рисом. Кабачкова ікра була дуже популярна в нашій країні за радянських часів. Існує кілька способів її приготування. Ось один з них: обсмажте дрібно нарізану моркву і цибулю. Потім додайте порізані на невеликі шматки кабачки, соняшникова олія, сіль, спеції, трохи цукру і томатну пасту або свіжі помідори, гарненько перемішайте і тушкуйте до готовності. На 2 кг кабачків треба приблизно по 200 г моркви і цибулі і 150 г томатної пасти. Майте на увазі, що в процесі приготування овочі сильно зменшуються в об'ємі. У своїй колекції рецептів ми зібрали кращі страви з кабачків.

Баклажановие - кабачкова ікра

Баклажановие - кабачкова ікра

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 12
Складність: Легко
Рататуй

Рататуй

Час приготування: 1,5 години
Порцій: 6
Складність: Середнє
Рагу з баранини по - ірландськи

Рагу з баранини по - ірландськи

Час приготування: 2 години +
Порцій: 8
Складність: Середнє
ірландське насолоду

ірландське насолоду

Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 8
Складність: Легко
суп Мінестроне

суп Мінестроне

Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 4
Складність: Легко
Відкритий томатний пиріг з часниковим сиром

Відкритий томатний пиріг з часниковим сиром

Час приготування: 1,5 години
Порцій: 4
Складність: Середнє
Рис з кабачками в соусі карі

Рис з кабачками в соусі карі

Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 4
Складність: Легко
Молоді кабачки в горіховому соусі

Молоді кабачки в горіховому соусі

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 4
Складність: Легко
Дует з кабачків з червоною смородиною і перців з агрусом

Дует з кабачків з червоною смородиною і перців з агрусом

Час приготування: 2 години +
Порцій: 2двухлитровыебанки
Складність: Легко
Овочева фантазія « Прав, Британія , морями ! »

Овочева фантазія « Прав, Британія, морями ! »

Час приготування: 1 година
Порцій: 6-8
Складність: Легко

Страницы