Пиріг з м'ясом

Рецепти пирогів з м'ясом є практично у всіх національних кухнях світу. І варіантів їх - безліч. Тісто для пирогів може бути самим різним - з дріжджами і без, листкове, пісочне, сметанне. Начинка - теж: з одного виду м'яса або з декількох, тільки з м'яса або з додаванням овочів, крупи, сиру, грибів. Нарешті, м'ясні пироги відрізняються формою - їх роблять круглими, квадратними, прямокутними, трикутними. Незважаючи на все розмаїття м'ясних пирогів, в їх приготуванні існує кілька загальних правил.

Традиційний австралійський пиріг з кенгуру

Традиційний австралійський пиріг з кенгуру

Час приготування: 1 година
Порцій: 6порций
Складність: Важко
М'ясний пиріг з лісовими грибами

М'ясний пиріг з лісовими грибами

Час приготування: 1,5 години
Порцій: 6порций
Складність: Легко
Pastel de choclo - Ночівля до чокліт

Pastel de choclo - Ночівля до чокліт

Час приготування: 1,5 години
Порцій: 6порций
Складність: Важко
Французький пиріг - паштет

Французький пиріг - паштет

Час приготування: 2 години +
Порцій: 8-10
Складність: Важко
Страсбурзький пиріг

Страсбурзький пиріг

Час приготування: 2 години +
Порцій: 8порций
Складність: Важко
Різдвяний пиріг з курчам

Різдвяний пиріг з курчам

Час приготування: 2 години +
Порцій: 10
Складність: Важко
Пиріг з куркою

Пиріг з куркою

Час приготування: 1 година
Порцій: 6порций
Складність: Легко
Пиріг з курячими потрошками

Пиріг з курячими потрошками

Час приготування: 1,5 години
Порцій: 6порций
Складність: Важко
Пиріг з курячою печінкою

Пиріг з курячою печінкою

Час приготування: 1 година
Порцій: 4порции
Складність: Легко
Пиріг з паштету з двома видами лука

Пиріг з паштету з двома видами лука

Час приготування: 2 години +
Порцій: 6
Складність: Середнє

Страницы