М'ясні рулети

М'ясний рулет - це прикраса столу, вершина кулінарного мистецтва і насолода тонкого смаку гурмана. Рулети готують практично з будь-якого м'яса - телятини, яловичини, свинини, індички і курки, кролятини і гусятини. Для начинки використовують овочі, фрукти і сухофрукти, гриби, сири, яйця, зелень, інше м'ясо і навіть сало, не кажучи вже про ковбасу з шинкою. Процес приготування м'ясного рулету досить трудомісткий, зазвичай займає не менше півтора-двох годин. Однак, апетитно виглядає, соковитий, ніжний на смак рулет варто того!

Рулет з кролика , фаршированого сливами

Рулет з кролика, фаршированого сливами

Час приготування: 2 години +
Порцій: 4порции
Складність: Важко
Яловичина з трьома шарами начинки

Яловичина з трьома шарами начинки

Час приготування: 1 година
Порцій: 2
Складність: Середнє
Курячий рулет "дідусеві мішечок "

Курячий рулет "дідусеві мішечок "

Час приготування: 1,5 години
Порцій: 4
Складність: Середнє
шотландський рулет

шотландський рулет

Час приготування: 1 година
Порцій: 4
Складність: Середнє
Рулет з курячою грудкою, зеленню і горіхами

Рулет з курячою грудкою, зеленню і горіхами

Час приготування: 1 година
Порцій: 4
Складність: Легко
Соковитий м'ясний рулет

Соковитий м'ясний рулет

Час приготування: 1 година
Порцій: 4
Складність: Легко
Свинячий рулет з грибами

Свинячий рулет з грибами

Час приготування: 2 години +
Порцій: 10
Складність: Середнє
Рулет з телятини з грушами

Рулет з телятини з грушами

Час приготування: 1 година
Порцій: 4порции
Складність: Важко
Рулет з омлету

Рулет з омлету

Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 1
Складність: Легко
Рулет з кролика

Рулет з кролика

Час приготування: 1 година
Порцій: 4порции
Складність: Легко

Страницы