Реберця та крильця

Страви з реберець - свинячих, баранячих, телячих, яловичих. Один з спосіб приготування - реберця, попередньо замаринувавши, обсмажують на сковороді. Інший спосіб - запекти в духовці. У цьому випадку реберця треба або попередньо відварити в бульйоні з додаванням спецій і прянощів, або під час запікання регулярно поливати їх маслом або спеціально приготовленою підливою.
Курячі крильця - також відмінний варіант для святкового меню. Їх можна зажарити на сковороді і подати з соусом. Або запекти на барбекю, попередньо замаринувавши зі спеціями. А можна, натерши гострою приправою і обернувши фольгою, запекти в духовці.

медові крильця

медові крильця

Час приготування: 1 година
Порцій: 1порция
Складність: Середнє
Телятина на реберця з соусом " Шором "

Телятина на реберця з соусом " Шором "

Час приготування: 1 година
Порцій: 1порция
Складність: Важко
Реберця - барбекю

Реберця - барбекю

Час приготування: 2 години +
Порцій: 6порций
Складність: Середнє
Рагу з баранячих реберець з овочами

Рагу з баранячих реберець з овочами

Час приготування: 1 година
Порцій: 4
Складність: Середнє
Курячі крила в майонезі

Курячі крила в майонезі

Час приготування: 2 години +
Порцій: 8
Складність: Легко
Курячі крильця в гострому соусі

Курячі крильця в гострому соусі

Час приготування: 1 година
Порцій: 4
Складність: Легко
Крильця курячі мариновані

Крильця курячі мариновані

Час приготування: 2 години +
Порцій: 10порций
Складність: Легко
Баранячі реберця з маринованими лисичками

Баранячі реберця з маринованими лисичками

Час приготування: 1 година
Порцій: 4
Складність: Важко
Баранячі реберця з галетами з хліба й овочів

Баранячі реберця з галетами з хліба й овочів

Час приготування: 1,5 години
Порцій: 4порции
Складність: Середнє
Баранячі реберця в маринаді з ківі

Баранячі реберця в маринаді з ківі

Час приготування: 2 години +
Порцій: 4
Складність: Легко

Страницы