Субпродукти

Субпродукти - це язик, печінка, нирки, мозок, серце, хвости, голови, ноги, легені, вуха, шлунки. Їх використовують для приготування самих різних блюд. Мови відварюють, маринують або готують з них холодець. Печінку використовують для других страв, а також як начинку для пирогів. Хороша пінка і просто обсмажена з додаванням великої кількості ріпчастої цибулі. З печінки виходять смачні паштети або галантином, які роблять з додаванням нежирних шматків м'яса або філе птиці.
Нирки найчастіше додають в супи або другі страви, а також в пироги - теж як начинку. Із серця готують другі страви і паштети, а легкі додають в начинку для дріжджових пиріжків, часто разом з іншими субпродуктами - печінок або сердиться. Ніжки, вуха і хвости - відмінна основа для пріговтоленія заливного, холодцю, холодцю чи сальтисону.

Салат з потрошками

Салат з потрошками

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 12
Складність: Середнє
Серце по - російськи

Серце по - російськи

Час приготування: 2 години +
Порцій: 12
Складність: Легко
Пиріжки з начинкою з серця індички

Пиріжки з начинкою з серця індички

Час приготування: 2 години +
Порцій: 12
Складність: Середнє
Серце , тушковане з овочами

Серце, тушковане з овочами

Час приготування: 2 години +
Порцій: 4
Складність: Середнє
Солянка з курячими сердечками

Солянка з курячими сердечками

Час приготування: 1,5 години
Порцій: 10
Складність: Середнє
Лінгвіні з курячими потрошками

Лінгвіні з курячими потрошками

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 4
Складність: Легко
Яловиче серце в вершковому соусі

Яловиче серце в вершковому соусі

Час приготування: 2 години +
Порцій: 8
Складність: Середнє
Курячі сердечка з волоськими горіхами

Курячі сердечка з волоськими горіхами

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 4
Складність: Легко
Пиріжки з яловичим серцем

Пиріжки з яловичим серцем

Час приготування: 2 години +
Порцій: 6
Складність: Середнє
Мателот з бичачого серця

Мателот з бичачого серця

Час приготування: 2 години +
Порцій: 8
Складність: Середнє

Страницы