Фаршарована риба

Фарширована риба - справжня прикраса будь-якого столу. Її можна подавати як на закуску - розрізаної на шматочки, так і в якості основної страви, цілком. Фаршировану рибу зазвичай готують з великих видів - щуки, коропа, тріски: з них зручніше видаляти нутрощі й кістки. Начинку для такої риби роблять двома основними способами: або просто наповнюють тушку фаршем з дрібно порізаною і приправленою сіллю і перцем м'якоті, або додають у фарш інші продукти - овочі, гриби або навіть горіхи. Зараз рецепти фаршированої риби можна відшукати в кухні самих різних народів, але спочатку це блюдо готували в єврейських сім'ях. Існує думка, що воно з'явилося «завдяки» релігійним заборонам: згідно
Торі, священній книзі іудеїв, в суботу («шабат») категорично заборонено виконувати будь-яку роботу, в тому числі різати і вибирати з їжі кістки. Рибу ж, наповнену м'яким фаршем, можна було дуже легко їсти руками, без допомоги ножа. А це не суперечило релігійним розпорядженням.

Форель , фарширована білими грибами і шпинатом

Форель, фарширована білими грибами і шпинатом

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 8-10
Складність: Середнє
Фарширована щука від Леоніда Трушкіна

Фарширована щука від Леоніда Трушкіна

Час приготування: 2 години +
Порцій: 8-10
Складність: Важко
Риба, фарширована лимоном

Риба, фарширована лимоном

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 8-10
Складність: Середнє
фарширована щука

фарширована щука

Час приготування: 2 години +
Порцій: 8-10
Складність: Важко
щука фарширована

щука фарширована

Час приготування: 1 година
Порцій: 4порции
Складність: Важко
Фарширована запечена дорада

Фарширована запечена дорада

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 1порция
Складність: Важко
Риба, фарширована печерицями

Риба, фарширована печерицями

Час приготування: 1 година
Порцій: 4порции
Складність: Легко
Камбала , фарширована креветками і сиром

Камбала, фарширована креветками і сиром

Час приготування: 1 година
Порцій: 2порции
Складність: Середнє
Дорада з начинкою зі шпинату

Дорада з начинкою зі шпинату

Час приготування: 1 година
Порцій: 2
Складність: Середнє
Кефаль , фарширована грибами та гречкою

Кефаль, фарширована грибами та гречкою

Час приготування: 1,5 години
Порцій: 6
Складність: Важко

Страницы