Пироги з риби

Пироги з рибою печуть практично з будь-якого тесту: дріжджового, листкового або пісочного. Для пирогів підійде будь-яка риба, як червона, так і біла. Краще вибирати рибу малокостную і більш жирну - тісто просочиться ароматним рибним соком, і пиріг вийде більш соковитий. Часто в начинку додають цибулю, відварені яйця та рис, смажені гриби, картоплю. Щоб начинка не висохла, пироги з рибою краще пекти закритими. Щоб довше зберегти тепло і аромат пирога, після приготування його загортають у рушник і залишають в теплому місці.

рибний пиріг

рибний пиріг

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 6порций
Складність: Легко
Розтягаї з сьомгою з шафрану бульйоном

Розтягаї з сьомгою з шафрану бульйоном

Час приготування: 1 година
Порцій: 6порций
Складність: Легко
Пиріг з копченою пікша і сиром " Маскарпоне "

Пиріг з копченою пікша і сиром " Маскарпоне "

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 6порций
Складність: Легко
Пиріг з муксун

Пиріг з муксун

Час приготування: 1 година
Порцій: 6порций
Складність: Середнє
рибний пиріг

рибний пиріг

Час приготування: 1 година
Порцій: 6порций
Складність: Середнє
Начинка для рибного расстегая

Начинка для рибного расстегая

Час приготування: 1 година
Порцій: 6порций
Складність: Середнє
рибний пиріг

рибний пиріг

Час приготування: 1 година
Порцій: 6порций
Складність: Середнє
Листковий пиріг з двох сортів риби

Листковий пиріг з двох сортів риби

Час приготування: 1 година
Порцій: 6порций
Складність: Легко
Сочень архангельський з рибою

Сочень архангельський з рибою

Час приготування: 2 години +
Порцій: 6
Складність: Середнє
Кулеб'яка з лососем і грибами

Кулеб'яка з лососем і грибами

Час приготування: 2 години +
Порцій: 10
Складність: Важко

Страницы