Борщ

Борщ - класична страва слов'янської кухні. Борщ густий овочевий суп, головний інгредієнт якого - буряк. Все інше залежить тільки від вас. Український борщ може бути на м'ясному бульйоні, а може бути і пісний, може бути з помідорами або томатною пастою, з солодким перцем, селерою і навіть з рибою. Московський, український чи литовський, з пампушками, чорносливом або грибами, по-флотськи або гетьманський - список можна продовжувати до безкінечності. Але все це - рецепти борщу з фото. Апетитний, ароматний, зварений з любов'ю, борщ стане прикрасою будь-якого обіду.

Борщ з м'ясом , базовий рецепт

Борщ з м'ясом, базовий рецепт

Час приготування: 2 години +
Порцій: 4порции
Складність: Середнє
Святковий борщ з м'ясним рулетом

Святковий борщ з м'ясним рулетом

Час приготування: 2 години +
Порцій: 4порции
Складність: Важко
литовський борщ

литовський борщ

Час приготування: 2 години +
Порцій: 4порции
Складність: Середнє
Борщ зі свіжими овочами на основі бурякового консоме

Борщ зі свіжими овочами на основі бурякового консоме

Час приготування: 2 години +
Порцій: 4порции
Складність: Важко
Борщ в буханці бородінського хліба

Борщ в буханці бородінського хліба

Час приготування: 1,5 години
Порцій: 4порции
Складність: Важко
Борщ з солоними огірками

Борщ з солоними огірками

Час приготування: 1 година
Порцій: 4
Складність: Середнє
Холодний борщ з кальмарами

Холодний борщ з кальмарами

Час приготування: 2 години +
Порцій: 4
Складність: Легко
Одеський борщ

Одеський борщ

Час приготування: 2 години +
Порцій: 8порций
Складність: Середнє
Борщ з чорносливом і сирними ватрушками

Борщ з чорносливом і сирними ватрушками

Час приготування: 2 години +
Порцій: 6
Складність: Середнє

Страницы