Цибулевий суп

Цибулевий суп був популярний на території Європи з давніх часів, причому готували його в основному в бідних сім'ях. Сучасна версія цибульного супу з'явилася у Франції в XVII-XVIII столітті. Все, що потрібно було тоді для приготування супу, це обсмажену цибулю, яловичий бульйон і хлібні кірки. Зараз в цибульний суп додають вершкове масло, трохи часнику, вино і, як правило, додають тертий сир. Сиром можна також посипати грінки, які прийнято подавати до цибулевого супу.
Цибулю для супу пасерують - підсмажують до золотисто-коричневого кольору на повільному вогні у великій кількості вершкового масла з додаванням борошна (як правило, це роблять в каструлі з товстим дном, в якій потім і варять суп). Потім додають цукор, вино, прянощі і бульйон (курячий, м'ясний або овочевий) або воду. Готовий цибульний суп посипають тертим сиром. Грінки до супу можна подати окремо, а можна покласти їх на дно супової тарілки, посипати сиром і тільки потім влити суп.
Цибулевий суп в керамічному горщику можна «запекти» в духовці. Для цього треба зробити з крутонами «кришку» для горщика, присипати її сиром і поставити в розігріту до 200 º С духовку або під гриль. Як тільки сир розплавиться, суп можна подавати. Французи вважають цибульний суп відмінним засобом від похмілля, головного болю і для підняття загального тонусу організму. У Франції цибульний суп часто подають в нічних ресторанах.

цибульний суп

цибульний суп

Час приготування: 1 година
Порцій: 4порции
Складність: Середнє
цибульний суп

цибульний суп

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 4порции
Складність: Середнє
цибульний суп

цибульний суп

Час приготування: 1 година
Порцій: 4порции
Складність: Середнє
цибульний суп

цибульний суп

Час приготування: 1,5 години
Порцій: 4порции
Складність: Середнє
Суп з ріпчастої цибулі з бринзою

Суп з ріпчастої цибулі з бринзою

Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 2порции
Складність: Легко
Цибулевий суп зі зморшками і сирними грінками

Цибулевий суп зі зморшками і сирними грінками

Час приготування: 1,5 години
Порцій: 4
Складність: Середнє
Цибулевий суп з мадерою

Цибулевий суп з мадерою

Час приготування: 1,5 години
Порцій: 6
Складність: Легко
Французький цибульний суп

Французький цибульний суп

Час приготування: 1 година
Порцій: 6
Складність: Середнє
Англійська цибульний суп

Англійська цибульний суп

Час приготування: 1,5 години
Порцій: 6
Складність: Легко
цибульний суп

цибульний суп

Час приготування: 2 години +
Порцій: 6
Складність: Легко

Страницы