Грибний суп

Грибний суп можна готувати самими різними способами. Найпростіший (і найбільш всього популярний в Росії) рецепт - додати в овочевий суп кілька свіжих грибів для аромату. Особливо ароматними і наваристими виходять супи з лісових грибів. Для приготування грибного супу-пюре або крем-супу підійдуть маленькі печериці, які потрібно дрібно порізати і протушкувати у вершковому маслі з додаванням ложки борошна, залити бульйоном і трохи проварити. Після подрібнити гриби в блендері, додати молоко або вершки, а потім прогріти (не кип'ятити).

Суп з грибами і зеленню

Суп з грибами і зеленню

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 4-7
Складність: Легко
грибний суп

грибний суп

Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 4-7
Складність: Легко
Місо-суп з грибами і тофу

Місо-суп з грибами і тофу

Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 4-7
Складність: Легко
Картопляно - грибний суп

Картопляно - грибний суп

Час приготування: 1 година
Порцій: 4-7
Складність: Легко
Щи пісні з грибами

Щи пісні з грибами

Час приготування: 2 години +
Порцій: 4
Складність: Середнє
Томатний суп з кукурудзою і чорними грибами

Томатний суп з кукурудзою і чорними грибами

Час приготування: 1 година
Порцій: 6порций
Складність: Легко
Суп-пюре з курки з грибами

Суп-пюре з курки з грибами

Час приготування: 1 година
Порцій: 4
Складність: Легко
Суп квасолевий пісний

Суп квасолевий пісний

Час приготування: 2 години +
Порцій: 4
Складність: Легко
Суп з білих грибів " Кларіка "

Суп з білих грибів " Кларіка "

Час приготування: 1 година
Порцій: 4
Складність: Легко
Суп з білих грибів

Суп з білих грибів

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 4
Складність: Середнє

Страницы