Лагман

Лагман готують в різних країнах Середньої Азії. Він складається з двох частин - домашньої, тонко розкачати локшини і ваджа (тушкованого м'яса з овочами). Спочатку варять локшину. М'ясо обсмажують на сковороді до золотистої скоринки, потім додають овочі - картопля, редьку, помідори, морква, буряк, капусту, цибулю, солодкий перець, часник. Після цього м'ясо з овочами заливають водою, в якій варилася локшина, і гасять на слабкому вогні. Готову локшину і ваджу викладають на тарілку шарами, а зверху посипають зеленню.

лагман

лагман

Час приготування: 1 година
Порцій: 4порции
Складність: Середнє
лагман

лагман

Час приготування: 1,5 години
Порцій: 6
Складність: Важко
лагман

лагман

Час приготування: 2 години +
Порцій: 6
Складність: Середнє
Лагман на кропове настої

Лагман на кропове настої

Час приготування: 1 година
Порцій: 6
Складність: Середнє