Солянка

Солянка - російський суп з кисло-солоно-гострим смаком. Для приготування солянки використовуються розсіл (капустяний або огірковий), різноманітні маринади і соління, лимонний сік і навіть квас. Солянки бувають м'ясні, рибні, грибні. В м'ясні солянки кладуть солонину, копченості, ковбасу, шинку, сосиски. У рибні солянки йде тільки червона риба (осетрові) - відварна, солона, копчена. Овочева частина супу-солянки складається з лука, солоних огірків, маслин, каперсів, лимонів. У солянку кладуть багато прянощів - перцю, петрушки та кропу. Солянку можна подавати зі сметаною.

Рибна солянка з печеним солодким перцем

Рибна солянка з печеним солодким перцем

Час приготування: 1 година
Порцій: 3литровыебанки
Складність: Легко
Грибна солянка

Грибна солянка

Час приготування: 1 година
Порцій: 3литровыебанки
Складність: Середнє
солянка М'ясна

солянка М'ясна

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 5
Складність: Легко
Солянка збірна м'ясна

Солянка збірна м'ясна

Час приготування: 1,5 години
Порцій: 5
Складність: Середнє
Солянка з норвезької сьомги з каперсами і лимоном

Солянка з норвезької сьомги з каперсами і лимоном

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 1
Складність: Середнє
Капустяна солянка зі свининою

Капустяна солянка зі свининою

Час приготування: 1,5 години
Порцій: 6
Складність: Середнє
Солянка збірна , з мовою і нирками

Солянка збірна, з мовою і нирками

Час приготування: 2 години +
Порцій: 10
Складність: Важко
Солянка з осетриною

Солянка з осетриною

Час приготування: 2 години +
Порцій: 10
Складність: Важко
рибна солянка

рибна солянка

Час приготування: 1 година
Порцій: 4
Складність: Середнє
Солянка з грудинкою , приготовленої з цибулевим лушпинням

Солянка з грудинкою, приготовленої з цибулевим лушпинням

Час приготування: 2 години +
Порцій: 10
Складність: Середнє

Страницы