Нісуаз

Салат Нісуаз (niçoise - з міста Ніцца) - страва французької, точніше прованської кухні. Традиційний рецепт салату включає помідори, анчоуси, часник і маслини. У всьому світі існує безліч варіантів приготування салату Нісуаз. І також, як і у випадку з Олів'є, Цезарем і грецьким, знавці ламають голову, яким повинен бути справжній Нісуаз. У Нісуаз часто додають зелені боби (квасоля, горох), салат латук, тунець, каперси, цибуля, огірки, артишоки, перець, зварені круто яйця. Нерідко в Нісуаз кладуть навіть варену картоплю, хоча багато кухарі стверджують, що ні картоплю, ні рис для цього салату не підходять. Заправку для салату Нісуаз можна приготувати, змішавши оливкову олію, винний оцет і сіль. Для надання особливого смаку в неї додають діжонська гірчиця, перець, цукор, часник і естрагон.

Салат Нісуаз з солоним огірком

Салат Нісуаз з солоним огірком

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 4
Складність: Легко
салат Нісуаз

салат Нісуаз

Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 4
Складність: Легко
Баклажани А ла Нісуаз

Баклажани А ла Нісуаз

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 4порции
Складність: Легко
салат Нісуаз

салат Нісуаз

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 6
Складність: Легко
Салат Нісуаз з куркою

Салат Нісуаз з куркою

Час приготування: 1 час
Порцій: 6
Складність: Легко
Закриті бутерброди з салатом Нісуаз

Закриті бутерброди з салатом Нісуаз

Час приготування: 1 час
Порцій: 8
Складність: Легко
Московський Нісуаз

Московський Нісуаз

Час приготування: 1,5 години
Порцій: 2
Складність: Легко