Вінегрет

Салат вінегрет готується з вареного буряка, картоплі, моркви, солоних огірків, грибів або квашеної капусти і зеленого горошку. Нерідко в вінегрет кладуть мариновані гриби.
Заправляють салат олією з додаванням оцту або майонезом. Втім, салат вінігрет необов'язково повинен бути пісним стравою. Нерідко в нього додають м'ясо, рибу (наприклад, оселедець). Назву свою сучасний російський вінегрет отримав від французького слова vinaigrette. Це салатна заправка, яку найчастіше роблять з оцту (vinaigre - по-французьки оцет), рослинного масла, гірчиці.
Існують різні рецепти цієї заправки. Наприклад, оцет можна замінити лимонним соком, додати прянощі. У Франції ця заправка дуже популярна. Хороші господині зазвичай готують її у великих кількостях на тиждень.

Салат Вінегрет з морською капустою і рибою

Салат Вінегрет з морською капустою і рибою

Час приготування: 2 години +
Порцій: 6-8
Складність: Легко
Салат Російський вінегрет

Салат Російський вінегрет

Час приготування: 1 час
Порцій: 6-8
Складність: Легко
Салат Вінегрет з квашеною капустою

Салат Вінегрет з квашеною капустою

Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 6
Складність: Легко
салат Вінегрет

салат Вінегрет

Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 8
Складність: Легко
Маринований тунець з вінегретом з огірків

Маринований тунець з вінегретом з огірків

Час приготування: 1 час
Порцій: 4
Складність: Легко
Салат Вінегрет з маринованими опеньками

Салат Вінегрет з маринованими опеньками

Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 4
Складність: Легко