Заправки для салатів

Хороша заправка може повністю змінити будь-який салат: зробити його смачнішим і ароматні або підкреслити натуральний смак продуктів. Заправки для салатів зазвичай готують на основі рослинної олії, кисломолочних продуктів - сметани, йогурту, м'якого сиру або майонезу, додаючи в них гірчицю, оцет, кетчуп, соки, соєвий соус, різні приправи, мед, дрібно посічену зелень або овочі (наприклад, солоні огірки, оливки або помідори), гриби, іноді навіть алкоголь. Вибір величезний, а результат залежить від вашої фантазії. До речі, пісні (тобто без яєць і молочних продуктів) заправки для салатів можуть бути не менш оригінальні і смачні.

Салат з грушами та виноградом

Салат з грушами та виноградом

Час приготування: 1 година
Порцій: 6
Складність: Легко
французька заправка

французька заправка

Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 10порций
Складність: Легко
Фермерська заправка з огірком

Фермерська заправка з огірком

Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 10порций
Складність: Легко
Італійська заправка

Італійська заправка

Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 10порций
Складність: Легко
Заправки з йогурту

Заправки з йогурту

Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 10порций
Складність: Легко
Заправка з блакитним сиром

Заправка з блакитним сиром

Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 10порций
Складність: Легко
Заправка для салату Цезар

Заправка для салату Цезар

Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 10порций
Складність: Легко
Заправка для салату " Тисяча островів "

Заправка для салату " Тисяча островів "

Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 10порций
Складність: Легко
майонез

майонез

Час приготування: 1 час
Порцій: 10порций
Складність:
майонез домашній

майонез домашній

Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 10порций
Складність: Легко

Страницы