Курячі ніжки

Курячі ніжки гарні тим, що приготувати їх можна самими різними способами: зварити, згасити, обсмажити, запекти. Ніжки смачно тушкувати з овочами або грибами. Якщо вирізати невелику кісточку, то їх буде легко нафарширувати. Замариновані ніжки підходять для приготування на грилі, а якщо докласти трохи більше зусиль, з курячими ніжками вийде блюдо іспанської кухні - паелья!

Курячі ніжки з конфітюром з апельсина та імбиру

Курячі ніжки з конфітюром з апельсина та імбиру

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 1порция
Складність: Легко
" Філе для мандарина " по - китайськи

" Філе для мандарина " по - китайськи

Час приготування: 1 година
Порцій: 2порции
Складність: Важко
Рис з грибами і куркою

Рис з грибами і куркою

Час приготування: 1 година
Порцій: 6
Складність: Середнє
Курка з мигдалем

Курка з мигдалем

Час приготування: 1 година
Порцій: 6
Складність: Середнє
Курячі гомілки в індійському стилі

Курячі гомілки в індійському стилі

Час приготування: 2 години +
Порцій: 4порции
Складність: Середнє
Мариновані в місо курячі ніжки на грилі

Мариновані в місо курячі ніжки на грилі

Час приготування: 2 години +
Порцій: 4
Складність: Середнє
Курка з рисом по - іспанськи

Курка з рисом по - іспанськи

Час приготування: 1,5 години
Порцій: 4
Складність: Середнє
Курка в горщику з паприкою і вершками

Курка в горщику з паприкою і вершками

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 6
Складність: Середнє
Левжі з куркою

Левжі з куркою

Час приготування: 1,5 години
Порцій: 6
Складність: Середнє

Страницы