Страви з сиру

Свіжий сир чудово поєднується з багатьма продуктами: цукром, какао, томатами, злитиму, родзинками, курагою, мармеладом, горіхами, корицею, ваніллю, перцем, кмином, гірчицею, кропом, петрушкою ... Найпростіше російське блюдо з сиру настільки очевидно, що навіть не має назви: перемішати сир з ягодами (чорницею, лохиною, смородиною - варіантом багато), полити молоком (або кисляком, Варенцов, сметаною), посипати цукром. Дивно смачно! На жаль, сир швидко псується, зберігати його у відкритому вигляді можна не більше двох днів, а якщо він герметично запакований - близько двох тижнів. Якщо ж сир втратив свіжість, найкраще приготувати з ним сирники, запіканку або вареники. Готувати сирники (сирники) дуже легко: треба: змішати півкіло сиру, одне яйце, кілька столових ложок борошна (або манної крупи), дві столові ложки цукру, одну столову ложку вершкового масла, половину столової ложки погашеної оцтом соди і склянка сметани. Посолити, добре вимісити, зліпити лепешечки, обваляти їх у борошні і посмажити на вершковому маслі. Якщо з цього тесту (без соди і побільше борошна) скачати ковбаску, нарізати її на невеликі кружальця, обваляти в борошні й кинути на кілька хвилин у киплячу воду, то вийдуть вже не сирники, а чарівні ліниві вареники. Можна помістити начинку із сиру в оболонку з мучного тесту - у вас вийдуть вареники. Нарешті, з сиру можна приготувати сирну запіканку - її основою стануть сир, яйця і трохи борошна (або манки). Решта інгредієнти залежать тільки від вашої фантазії.: В сирну запіканку можна покласти цукор, сухофрукти, прянощі, ягоди, свіжі фрукти ...

Вареники, равіолі, кнедлі Ватрушки Десерти з сиру

 

 

 

Закуски з сиром Сирна запіканка Сирники

 

На данный момент нет содержимого, классифицированного этим термином.