Вареники, равіолі, кнедлі

Вареники і равіолі - це варені пиріжки з прісного тіста з різною начинкою - фруктами, ягодами, овочами, м'ясом. Вареники найчастіше бувають у формі півмісяця, равіолі - квадратні. Приготування вареників і равіолі займає досить багато часу: треба добре вимісити тісто, приготувати начинку, виліпити «пиріжки». Є і «ледачий» спосіб, коли "начинку" - сир, зелень, картопляне пюре - додають прямо в тісто: так роблять ліниві вареники, галушки або ньоккі.
Проміжний варіант - кнедлі. Це теж своєрідне тісто з начинкою, найчастіше картопляне або сирне - більш просте і не вимагає настільки трудомісткого вимішування. Начинку із сиру приготувати нескладно. Протріть його через сито, додайте яйця, сметану і цукор. Разом з сиром в начинку для вареників можна покласти сухофрукти і свіжі ягоди - родзинки, вишню, чорницю, смородину, а також овочі - картопля, шпинат.
У ліниві вареники традиційно кладуть сир. Вареники, равіолі, кнедлі, галушки, ньоккі також можна приготувати з сиром. Вареники. Тісто для вареників готується з борошна тонкого помелу, яєць і молока або води. Яйця і молоко (або вода) повинні бути холодними. Насипте просіяне борошно гіркою, зробіть поглиблення, розбийте в нього яйце, тонкою цівкою влийте рідину і замісити круте тісто.
Розкачати тісто, виріжте кухлі діаметром близько 7 см (для цього можна використовувати склянку з тонкого скла). Поклавши на гурток з тіста начинку, складіть його навпіл і защипами краю. Ледачі вареники. Це маленькі варені шматочки сирного тесту. У Білорусії таке блюдо називають галушками, а в Італії - ньоккі. Щоб тісто було ніжним, додайте в тісто вершки і ретельно розтирайте його після введення кожного інгредієнта. Равіолі.
Для равіолі тісто розкочують на два тонких пласта. На один пласт окремими гірками кладуть начинку, накривають іншим пластом і ріжуть на квадрати так, щоб сир опинився в середині кожного з них. Кнедлі. Протріть сир через сито, додайте збиті яйця, манну крупу, сіль і замісити тісто. Зробіть з нього невеликі коржі, покладіть усередину начинку - фрукти і ягоди. Сир можна використовувати в картопляних кнедлі в якості начинки, тоді його потрібно приготувати так само, як і для начинки вареників і равіолі. Вареники, равіолі, кнедлі, галушки та ньоккі варять у великій кількості киплячої підсоленої води до тих пір, поки вони не спливуть.

галушки

галушки

Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 4порции
Складність: Легко
Каринтійських каснудлі ( вареники )

Каринтійських каснудлі ( вареники )

Час приготування: 1 година
Порцій: 4порции
Складність: Легко
Сирні ньоккі з соусом з білих грибів

Сирні ньоккі з соусом з білих грибів

Час приготування: 1 година
Порцій: 4порции
Складність: Легко
сирні кнедлі

сирні кнедлі

Час приготування: 2 години +
Порцій: 4
Складність: Середнє
Кнедлики з полуницею і гуслянкою

Кнедлики з полуницею і гуслянкою

Час приготування: 1 година
Порцій: 4порции
Складність: Легко
Кнедлики з абрикосами і пряним сиропом

Кнедлики з абрикосами і пряним сиропом

Час приготування: 1,5 години
Порцій: 16шт.
Складність: Середнє
Рожеві пельмені з сиром і зеленню

Рожеві пельмені з сиром і зеленню

Час приготування: 2 години +
Порцій: 70-80шт.(6порций)
Складність: Середнє
Равіолі зі шпинатом

Равіолі зі шпинатом

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 4
Складність: Легко
Вареники з сиром

Вареники з сиром

Час приготування: 1 година
Порцій: 4
Складність: Легко
Вареники з сиром

Вареники з сиром

Час приготування: 1 година
Порцій: 20шт.(4порции)
Складність: Середнє

Страницы