Ватрушки

Ватрушка - круглий відкритий пиріжок з начинкою, з давніх пір відомий в російській кухні. Являє собою відкриту зверху і защипати з країв здобну коржик. Як правило, в якості начинки використовується сир, а в наші дні також варення або повидло. У кухні різних народів Росії є аналоги ватрушки. Наприклад, шаньги - ватрушка з начинкою з картоплі чи каші, поширена в кухні Комі і Архангельської області. Або популярний в Казані пиріг сметанник (каймак) - велика, розміром з піцу, ватрушка з начинкою з сметани або каймаку.

ватрушка сирна

ватрушка сирна

Час приготування: 2 години +
Порцій: 10ватрушекпо50-60г
Складність: Середнє
ватрушка Повітряна

ватрушка Повітряна

Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 6
Складність: Середнє
Ватрушки з сиром

Ватрушки з сиром

Час приготування: 2 години +
Порцій: 6
Складність: Середнє
Шоколадні маффіни - ватрушки з сирною начинкою

Шоколадні маффіни - ватрушки з сирною начинкою

Час приготування: до 30 хвилин
Порцій: 24
Складність: Легко
ватрушки

ватрушки

Час приготування: 2 години +
Порцій: 20шт
Складність: Легко
Ватрушки " Постоли " з хрущовського ( нестаріючого ) тесту

Ватрушки " Постоли " з хрущовського ( нестаріючого ) тесту

Час приготування: 2 години +
Порцій: 10шт.
Складність: Середнє
Ватрушки з пшоном

Ватрушки з пшоном

Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 10шт.
Складність: Легко
яблучні ватрушки

яблучні ватрушки

Час приготування: 2 години +
Порцій: 10шт.
Складність: Середнє
Ватрушки з сиром і маком

Ватрушки з сиром і маком

Час приготування: 2 години +
Порцій: 10шт.
Складність: Важко
угорська ватрушка

угорська ватрушка

Час приготування: 2 години +
Порцій: 20
Складність: Важко

Страницы