Компоти

Компоти із сухофруктів містить величезну кількість натуральних вітамінів. Адже в сухофруктах зберігаються всі корисні речовини натуральних фруктів. Існує маса рецептів приготування компоту із сухофруктів. Можна використовувати сушені яблука та груші, курагу, урюк, чорнослив, родзинки і сушені ягоди - шипшину, чорноплідна горобина, калину, малину, чорницю. Підсолоджують компот цукром. Щоб додати компоту пікантності і пряного смаку, можна використовувати лимон, мелісу, гвоздику (досить пари «цвяшків»). Нерідко в компот додають чай. Ну і якщо ви хочете перетворити свій компот із сухофруктів в кисіль, добавльте трохи крохмалю.

На данный момент нет содержимого, классифицированного этим термином.